Er tekniska partner för sälj

Allt samlat.
Enkelt & kraftfullt.

Vi samlar hela försäljningsprocessen i ett enkelt, skräddarsytt och användarvänligt system – med fokus på automation, effektivitet och innovation. Se oss inte som en tråkig systemleverantör – vi är en teknisk partner.

Partners & kunder

Skräddarsytt

Ny funktion?
Inga problem.

Alla jobbar på olika sätt – Vi skräddarsyr uppsättningen helt utifrån era önskemål, i ert varumärke, era produkter och vilken integration ni än kan tänka er. Utmana oss. Att bygga perfekta säljflöden är vad vi gör bäst.

Bli effektivare

Så få klick som möjligt.

Administration är det värsta vi vet. Allt som kan automatiseras – ska automatiseras. All tid säljare som spenderar på annat än att utvecklas och sälja är förlorad vinst och utveckling. Slipp säljare som klagar på sitt system – SaleSys är säljarens bästa vän.

Direkt i webbläsaren.
Inga installationer, dongel eller krångel

All data lagras krypterat inom Europa i enlighet med branschstandard.

Kundbesök, Inspelade onboardings och guider, specifikt för er uppsättning.

Datadriven?

All data ni vill ha

Ge oss en lista på all data ni önskar så fixar vi. Vi trackar allt från hur många sekunder användaren är aktiv till hur många gånger de klickar på att lämna ringlistan. Även såklart vanliga saker som Hitrate, Samtalstid och liknande finns alltid.

Testa SaleSys och upplev vår passion för att effektivisera, innovera och utveckla just er säljprocess. Vi ser fram emot att hjälpa er till nya höjder.

Bli kontaktad

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi dig så snart som möjligt för att se hur vi kan hjälpa dig sänka dina kostnader och öka din vinst.